fredag den 23. marts 2018

total kaos

Syntes alt handler om tid i øjeblikket
I denne uge skulle der have været 2 møder med kommunen, et om min pension og et skulle evaluere min skp ordning, bare tanken var stressende og ved at køre mig ned. Og nu viser det sig at jeg har stresset for ingen ting, begge møder blev aflyst! Først det om pensionen onsdag fordi min en skp blev syg, heldigvis fik jeg besked allerede tirsdag så jeg fik beskeden før tanken om mødet havde slået mig helt ud, og min skp tog sig af alt det praktiske om aflysning og finder ny tid når hun er rask.

Mødet i dag om skp evaluering, det møde der principielt er lettere, blev aflyst under 1 time før, fordi socialrådgiveren havde sendt en email til min skp (jeg har 2) om at hun var blevet syg, emailen var dog sendt torsdag efter arbejdstid! Så min skp så den først om morgenen. Jeg sover normalt bedst om morgenen, så jeg kunne virkelig have brugt den ekstra time her til morgen. Min skp kom kort forbi så jeg ikke gik helt i selvsving af stress, og vi fik ønsket god påske. Men hvornår mon dette møde så bliver? Socialrådgiver syg nu, derefter har hun planlagt ferie og så der Måske konflikten! Mødet skulle have været, for lang tid siden, dette er 3 aflysning fra hendes side. Jeg har aldrig mødt hende fordi hun er ny på min sag,  hvilket i sig selv er stressende.

Jeg kan slet ikke overskue møderne, men vil også bare gerne have dem overstået! Samtidig hver gang dette sker, så koster det! Og næste forsøg på et møde bliver endnu mere uoverskueligt.

En ting der er lidt mindre kaos er at mine skp'er hverken skal strejke eller er lockoutet, var ikke helt sikker på om socialpsykiatrien var undtaget på ligefod med psykiatrien, det er jeg glad for.

Zorro er fantastisk, vi har gået ture og han har hjulpet mig med at sove, han putter med mig i end halv times tid indtil jeg kan sove, hvor efter han ofte lægger sig over ved havedøren eller i sin seng. Lige nu ser jeg klipfiskerne, og Zorro ligger på ryggen, helt afslappet, et godt grin kan hjælpe på meget. Det hjælper også at mit bornholmer ur er blevet lavet, god rolig rytme, med nogle gode minder.

9 kommentarer:

 1. Åhrgh, det lyder virkelig ikke rart - håber snart de møder kommer i kalenderen og bliver holdt! kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er heler ikke rart, ja jeg håber også.
   folk kan Selvfølgelig ikke gøre for de bliver syge, men først aflysning var fordi kalender system ikke virkede, aftalen var lavet med den gamle socialrådgiver... og ny havde slet ikke set aftalen. Mødet skal være hvor 3 måned.... tror ikke vi har haft et møde siden september.... var det ikke for usikkerheden ved aflysning på,aflysning ville jeg dog være glad over at mødet ikke var så ofte.

   Slet
 2. Øv😠 Håber, der snart kommer styr på møderne, så du kan få ro på. Dejligt, du har Zorro til at tage toppen af uroen 😊 Og så er det er flot, gammelt ur, du har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv er det bedste ord her ja.
   Tak holder meget af mit gamle bornholmer ur og dets lyd, tænk at noget så enkelt være beroligende.

   Slet
 3. Det ville det gøre for alle ja, min tærskel er bare lavere... De får da lov at se hvad der sker for mig, for det rapportere mine skp'er.
  Og folk kan jo ikke gøre for de bliver syge.

  SvarSlet
 4. Puh, det lyder også temmelig kaotisk med alle de aflysninger!
  Håber du trods alt får en nogenlunde weekend, godt hjulpet på vej af Zorro

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ihvertfald ikke sjovt
   Nu må vi se hvornår møderne bliver
   mon ikke weekenden bliver ok... selv om jeg er udmattet.
   god weekend til dig også.

   Slet
 5. Jeg kan godt forstå, at du bliver lidt stresset over alle de møder og aflysninger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Som andre siger det ville de fleste nok blive, det bare ikke bedre når man som mig er skrøbelig.

   Slet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.