torsdag den 15. marts 2018

Måske konflikt

Overenskomstforhandlingerne stresser mig, ikke fordi jeg skal arbejde under de vilkår, eller det går udover min økonomi. Men simpelthen fordi jeg kan blive ramt hvis mine skp'er eller socialrådgiver skal strejke eller bliver ramt af lockout.  Og stress er ikke fremmende for mit helbred, frygten for hvor jeg kan få hjælp hvis sygehuset også er ramt er endnu en del af min stress. At vi er ved at evaluere min førtidspension lige nu, og derfor har mange aktive personer gør ikke stressen mindre.

Alt det sagt

ok18, Jeg ønsker fair løn og gode vilkår for alle.
Den her kamp skal kæmpes, og vindes. For hele Danmarks skyld.
Skal min hjælp virke skal den være stabil, skal den være stabil skal dem der hjælper have ordentlige arbejdsvilkår og løn, ellers risikere jeg at de uanset hvor meget de brænder for jobbet søger til andre job, job med bedre vilkår. Og jeg kan godt forstå dem, de skal passe på sig selv, hvordan skal de ellers kunne passe på mig og hjælpe mig?

Jeg kan ikke bidrage meget til kampen. Jeg har ikke overskuddet til at stå foran christiansborg eller deltage i panel debat. Kunne jeg så ville jeg kæmpe med næb og kør for vores velfærdssamfund. På samme måde som mine skp'er kæmper for min velfærd dagligt, ville jeg gå ind i kampen for deres vældfærd.

Min indsats i dette må blive nogle få ord, og det at jeg vælger at kæmpe med, med mit liv. De kæmper for mig og dig, for os alle sammen. Jeg håber og tror på at de fleste dansker forstår dette, men gør politikerne? Nogle gør 2 partier stemte imod lockout, enkelte individuelle politiker har talt de offentligt ansattes sag. Måske er der håb.

Skulle det ske at mine skp'er skal strejke eller bliver ramt af lockout,  så har jeg Zorro, uden ham ville hele dette cirkus måske resulterer en indlæggelse, hvordan det så end ville fungere under en evt konflikt.


8 kommentarer:

 1. Godt, du har Zorro! Nej, konflikt er noget møg, som rammer alle de forkerte :-( Håber virkelig, at den ikke bliver til noget.

  PS: Hvad er en skp'er?

  SvarSlet
  Svar
  1. Skp er en støtte kontakt person.... De har vidst om døbt det men det kan mit hoved ikke finde ud af... det er i socialpsykiatrien...

   Slet
 2. Du har ret, den kamp bør vindes! Om den så bliver det, har jeg desværre mine tvivl om, overmagten er meget stor. Vi ansatte tømmer strejkekassen, mens arbejdsgiverne sparer penge på løn. Jeg håber sådan, at ingen patienter/klienter/ brugere af det offentlige kommer galt afsted, mens det står på.
  Jeg har selv været helt nede med stress og depression for snart 15 år siden og jeg er faktisk overrasket over, hvor syg af økonomisk stress, jeg føler mig ved at blive lock-outet og ikke vide med sikkerhed, hvornår jeg får løn og hvormeget. Det er godt nok ikke rart, det her, og jeg håber sådan for os alle at der findes en løsning, før det kommer så vidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jo det der er absurd hvor den danske model ikke passer til offentlig ansatte.... jeg vælger at tro på at vi på sigt vinde kampen, men jeg frygter det bliver som i 2013 igen i år.... jeg tror bare ikke politikerne kan blive ved med det uden at det går galt.
   Håber du klare det uden stress, ville ønske jeg kunne gøre noget... men lidt gør jeg da, fordi min pension er midlertidig betaler jeg jo stadig til akasse og strejke kasse. ...
   jeg håber vi finder en løsning som er fair og aceptabel for alle

   Slet
 3. Jeg låner lidt af din optimisme og selvfølgelig kommer vi igennem det! 😀👍
  Jeg blev selv lidt overrasket over, hvor stærkt jeg reagerede og heldigvis er det meste for mit vedkommende nok irrationelt, men kroppen husker alligevel, må jeg erkende ☹️

  SvarSlet
  Svar
  1. Kroppen husker utrolig meget, det lidt skræmmende.

   Slet
 4. Æv indlægget forsvandt

  Ja der kommer nok en indgriben, spørgsmålet er jo om der laves et fair kompromis eller om det går som i 2013
  jeg håber det første.

  SvarSlet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.