fredag den 30. marts 2018

Sol i haven

Tænk vi fik lidt have vejr her i påsken. Nu ved jeg lidt om hvordan haven skal indrettes, så da mine forældre onsdag skulle til byggemarked var det fantastisk at de tog pallerammer og jord med hjem til mig. Torsdag var dog grå kold, og mest som en vinterdag, så der gik vi ikke i haven. Men idag har været smuk, så det ene højbed er kommet på plads.

At finde et godt gammelt ben og nyde det i solen er lykken.
Der mangler dog stadig noget, for rabarberne skal flyttes der over,  men først når jeg får det læs gratis jord fra genbrugspladsen som mine forældre vil komme med. Det plejer at være godt blandet med købe jorden og lidt hestepære. Så nu skal jeg medbringe pose på gåture, i håb om at finde lidt heste pære.

Zorro nød at jeg gravede ud i haven, han fik sin helt egen bunke jord, Og efter at han bestigede den og ruske græstørv, fandt han et gammelt ben og nød det i solen. Mine arme er trætte bare efter at jeg gravede det lille stykke, jorden her er ufatlig hård og fyldt med sten! Så det jo godt jeg ikke skal så dybt når jeg sætter pallerammer som højbed.,højbed giver både rum i haven, god arbejds højde og Zorro kan se der et bed som han ikke skal gå i.
Så snart jeg stoppede med at "lege" med jorden lagde Zorro sig til rette nær det kommende rabarberbed.

Nu skal det bare blive mere forår, så jeg kan fylde krukkerne samt plante blomster og krydderurter. Skal også have plejet græsplænen, den er meget træt, fyldt med huller og ukrudt. Min rododendron skal også plejes! Jeg har ikke grønne fingre eller stor have interesse, men forrige lejer havde vidst mindre. For mig skal det bare være hyggeligt at være i haven sammen med Zorro, så målet er en let men køn have. Til efteråret skal der sættes blomster løg, lige nu kortlægger jeg hvor hvilke dukker op.

Håber I alle nyder påsken.

7 kommentarer:

 1. Skønt med sol og mulighed for at komme i haven,kan godt forstå både du og Zorro nyder det. Spændende med dine haveplaner om højbede og krukker.
  God påske🐣

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak
   Ja meget spænende, skal nok fortælle når der sker noget.
   god påske 🐇

   Slet
 2. Det håber jeg at jeg gør, og jeg nyder helt sikkert at have haven

  SvarSlet
 3. Dejligt, at du endelig kom videre med dine haveplaner:-)
  Husk, hvis du sætter flere pallerammer oven på hinanden, at fore med fiberdug eller lignende indvendigt. Ellers kan du risikere, at jorden regner ud i revnerne - og det er knap så kønt - eller praktisk:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ups 😳 det så forsent nu.....Nå det går forhåbentlig.... jeg graver ikke jorden ud igen 😵

   Slet
 4. Det skal nok blive super hyggeligt! Pallerammerne er sådan en god idé til at give lidt rum og højde i haven. Glæder mig til at se mere :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal nok komme flere billeder, det jo en del af vores hverdag..... skal havde lavet en have tegning. .. måske kommer den op her.... og så glæder jeg mig til pc'en er ordnet var igang med nogle mere faglige indlæg der.... og håber stadig på gæsteindlæg men nu må vi se om der kommer reaktioner på min efterlysning.

   Slet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.