søndag den 25. marts 2018

palmesøndag

Så vi klar til at finde påske æg i haven.
Jeg kan faktisk ikke huske hvornår man traditionelt fik påskeæg af påskeharen, men Zorro fik sit i dag, gemt i haven mens han ventede i stuen. Skønt at kunne give ham hans morgenmad sådan. Ægget var fyldt med en blanding af guf og tørfoder. Det var tydeligt at nogle ting smagte bedre end andet, idag var favoritterne lever hapser og tørret and. Hønsefødderne lod han faktisk være til sidst, så han nåede at gå ind og en råger stjal den ene hønsefod mens han var væk. Med store madglade fugle i nærheden skal der tænkes over hvilken mad man efterlader udenfor.


Det var, også i nat at vi gik på, sommertid, når søvn i forvejen er svært så er skift mellem sommer og vintertid rigtig svært. Jeg bliver mere træt og min i forvejen ustabil døgnrytme går helt galt. Men nu er næsten alle ure sat, gider ikke sætte ovnens og Micro ovnens, jeg ser ikke på deres ur alligevel. Har vi overhovedet nogen effekt af sommertid og vintertid? hvad er fordelen? For Zorro og mig er det ihvertfald blot et kaos element, noget jeg ikke har brug for flere af.

I eftermiddags fik vi gået en god tur på lidt over en time, selvom der er skyer kan man mærke foråret luften. Men jeg kan godt mærke at det ikke er varmt, og at jeg er kuldskær når stresset. Men vi fik stoppet op og taget verden ind, i dybe åndedrag.

Fundet! nu det bare at åbne det.
10 kommentarer:

 1. Heldige Zorro sådan at få påskeæg :-) Næh, alle er vist efterhånden enige om, at sommertid ikke gør noget godt for noget som helst. Jeg hørte noget i radioen om, at man i EU faktisk også er nået til den erkendelse. Det er bare ikke det samme som, at sommertiden afskaffes lige med det samme ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det da altid noget at de kan se der ingen effekt er... mon ikke der primært er menneskelige og økonomiske tab på den konto? Håber der bliver gjort noget, at sommer/vintertid afskaffes
   Zorro nyder en god leg, så det sjovt at give ham mad på den her måde, og jeg har jo ingen børn at give påskeæg.

   Slet
 2. Sikke et fint påskeæg til Zorro. Du er en god "mor".

  Jeg så forleden, at der var noget med, at man gennemsnitligt sparer 20 kr. om året ved dette her sommertidspjat. Jeg kender godt det med, at der går kuk i søvnen, når vi skifter. Det går dog over efter et par dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. 20 kr.... på strøm måske, men så koster det meget mere på alt muligt andet... feks stiger mit forbrug af hovedpinepiller ved skiftet, samt semifærdig mad....

   Og tak, ville gerne lave ægge jagt for de lokale børn hvis brugsen sponsorere nogle æg... elsker sådan noget.

   Slet
 3. Sikke en sød idé - inden vi fik hunde og da børnene var små, gemte vi chokoladeæg i haven, men det holdt vil (selvfølgelig) op med, da vi fik hunde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det dur ikke hunden finder chokolade

   Slet
 4. Vi har aldrig brugt at gemme eller finde påskeæg i haven. Det er først nået mine ører efter børnene blev voksne, men det er en sæd og sjov ide.
  Sommertid generer ikke min døgnrytme eller mit sind på nogen måde, men jeg kan ikke se meningen med det, og synes det er noget opreklameret f..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror det er en tysk skik, ligesom juletræet. Men ja sød og sjov tradition.
   du heldig det ikke påvirker din døgn rytme med somme og vinter tid.

   Slet
 5. Ej hvor hyggeligt, det var da en super god idé. Det må jeg huske til min hund til næste år :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jeg sikker på din hund vil elske, legen er også god resten af året, der bruger jeg bare Toilet rør.

   Slet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.