mandag den 29. august 2016

Fodbold fan

Vi går ofte forbi skolen, da det er en dejlig tur af byens stisystem, samtidig giver det jo Zorro mulighed for at opleve børn, en vigtig del af hans socialisering. Da skole ferien sluttede startede fodboldklubben også op igen, og en dag kom vi forbi mens de trænede. Se det var noget der vakte den lille bandits opmærksomhed, ikke så meget de råbende og løbende børn, men BOLDEN.

Godt boldgreb


Her for en uges tid siden var han heldig, børnene var ikke kommet endnu og træneren lod ham lege lidt med den store læderbold. Det så enormt morsomt ud for han omfavnede den simpelthen, og hans ben kunne slet ikke nå jorden, så stod han der på bagben og krammede en kæmpe bolde, det lignede lidt en bryde kamp.
Jeg tog mod til mig og spurgte træneren om jeg måske kunne købe en gammel bold som var lidt i stykker, altså en de ikke kunne bruge. Det tænkte han nok var muligt og jeg fik telefonnummeret til formanden. Et par timer sener var det aftalt at næste gang de trænede kunne jeg komme og hente en bold, gratis, den var bare gået lidt i sømmen.

Glad hvalp med sin bold
Derfor gik vi forleden til fodbold og hentede en skøn læderbold. Den lille flap der er fordi syningen er gået gør bare bolden endnu bedre, for så kan Zorro rent faktisk få fat i bolden med munden.
Når jeg tager bolden frem og vi går i haven har jeg en meget ivrig hvalp, som også får trænet tålmodighed, for bolden må kun leges med udenfor og først når jeg giver ham den. Men så løber han også efter den med en glæde der smitter.
Nu skal han så lære at ikke alle fodbolde er hans, men det kommer stille og roligt for vi besøger stadig boldbanerne ved skolen.
Spiller din hund fodbold?

2 kommentarer:

 1. Nu er du så flittig på min blog, og derfor vil jeg også gerne besøge din blog.

  Sikke en dejlig historie om bolden til hunden. Det må have set pragtfuldt ud, da han krammede bolden.

  Jeg skal lidt videre på din side, da jeg gerne vil finde ud af, hvad Zorro er "beregnet til" og hvorfor du har kaldt din blog sådan her.

  Hav en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej tak fordi du kikker forbi
   din blog er meget spænende, jeg tror vi har nogle ligheds punkter.

   du kan læse lidt om Zorros job under "introduktion til begrebet servichund" samt under hvad Jackie gjorde.

   men der vil helt sikkert komme mere.

   håber du også har en god dag

   Slet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.