tirsdag den 2. august 2016

Ud og se elefanter

Så kom cirkus til byen, altid god barndoms minder med det, men samtidig også en oplagt mulighed for at Zorro kunne se lidt mærkelige dyr.

En tur på cirkus pladsen

Så vi drog af sted for at se dyrene og snuse til cirkus pladsen inden forestillingen startede.Elefanterne studeres
Elefanterne var dog ikke særlig spænende, men deres lort snusede RIGTIG godt, desværre for Zorro måtte han jo ikke komme ind i folden og undersøge det nærmere.

Elefant folden var lige ud til et stisystem, så vi sad lidt i græsset og kikkede på dem og på alle menneskerne der kom forbi, som bonus havde vi lydene af cirkus pladsen der begyndte at gøre sig klar til aftens forestilling.

Efter en lille time gik vi over cirkuspladsen og så kameler, lamaer, heste og ponyer – de sidste var taget ud til ponyridning, DET skulle man lige studere en ekstra gang. Så vi slog os ned igen, nu var boderne åbne så jeg kunne side og spidse lidt Churros med kanalsukker, det godt nok mange år siden jeg har fået det, mums. Mens vi sad der kunne han sagtens ignorer ponyerne der gik med børn, lidt væk, så næste gang vi finder heste med rytter kan vi måske sætte os lidt tættere på.
Lamaerne var lidt mere spænende
Virkelig dejligt at vi hos Arena kunne gå over cirkuspladsen, og de ikke som nogle cirkus havde spærret den helt af. Selv boderne med souvenirers og mad kunne vi komme til, ingen problemer.

Vi skal da stadig ud og se anderledes dyr, og specielt heste med rytter, men sikke en dejlig dag.


Hvad siger din hund til anderledes dyr som elefanter?
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.