torsdag den 1. februar 2018

håndværker, breve og stress

Med hele cirkus omkring stadig at vente på kommunen skal der ikke meget til for at min verden vælter. Så siden sidst har jeg haft et par tude ture over, ja reelt set små ting, men for mig var det bare ikke små ting. Det største lyspunkt i det er at jeg endelig fik købt mig et skilt til havelågen, er det ikke fint?

Fint nyt skilt til lågen, håber flere lukker den efter sig nu.Alt det andet, Thja.

1) toiletbrættet gik i stykker i hængsler,  håndværkeren som udlejer har kontaktet ringer søndag kl 10 om morgnen fordi han vil aftale at komme mandag. Jeg står tideligt op,  fordi han skal komme, men han kommer først omkring middags tid, uden at melde forsinkelse til mig.
Når jeg er stresseset sover jeg bedst om morgnen OG har brug for min middags lur, ,det var 2 morgener og en lur smadret.

2) næste håndværker (male fejl fra da jeg flyttede ind) ringer et par dage efter kl 8/9 stykker om morgenen, om han må komme om 5 minutter! Jeg beder ham vente 15 minutter, da han kommer sider han så lige lidt ekstra på p-pladsen, jeg kunne have nået at gå med Zorro.
Nu ved jeg godt at jeg går hjemme, men det gør de fleste da ikke!
endnu en smadret morgen.

3) onsdag kommer der så brev fra forsikring/pension ang min sygesikring som OGSÅ skal revurderes! Fair nok men kun 14 dag til at svar et sindssyg besværligt spørgeskema på 4 sider. Håber min skp og jeg kan klare det i morgen og postnord kan få det frem i tide!
Måske skulle de tænke på at det syge menneskerne sender til!

De 3 ting på kun lidt over en uge, plus det løse press, var for meget.
Ja jeg kollapsede næsten på turen med Zorro onsdag, var slået helt ud.
klarede det meste af dagen takket være ham, men sent på aften manglede jeg noget mere hjælp. Så valgte at sove, sammen med ham, det giver lidt ro. Og uden ham så havde jeg nok måtte kapitulere og ringe til noget akut hjælp. Vi tager en nat til sammen, også håber jeg at få styr på papirerne med min skp i morgen.

Jeg er ok nu, men helt tyndslidt.3 kommentarer:

 1. Det netop usikkerhed og uvisse som gør det værer.... tror ikke jeg så meget slås som venter på kommunen.

  Heldigvis forstår min skp mig (det skulle også bare mangle) det gjorde hende jeg havde i min gamle kommune (for 5 år siden) ikke hun mente bare jeg skulle presses frem.

  Det er ret uhyggeligt hvor lidt der skal til... men det skal de jo også tage højde for i revurdering en.

  på den positive, men Trist i går side, så var min pn blevet lidt for gammel (holdbarhed til december 2017) tog en alligevel og så der bestilt nyt i dag.

  Nu hygge Zorro og jeg med en gang tv

  SvarSlet
 2. Skp og jeg fik heldigvis sendt papirer. ...

  SvarSlet
 3. Undskyld, hvor fik/købte du det fine hundeskilt? 😊Mvh Svend

  SvarSlet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.