mandag den 22. august 2016

Hvalpepakke fra Olivers - anmeldelse


foder og lege reb fra Olivers
Hos Olivers kan du få en gratis hvalpepakke, du skal ringe til dem, så hjælper de med at vælge de bedste prøve produkter til din hvalp. Det selvfølgelig en reklame fra Olivers side, og de håber da også man køber mere, men det da en fin måde at prøve deres foder på. Du siger ja til at modtage deres nyhedsbrev, men det kan man jo altid framelde sig. Her ved du trods alt hvem der har fået din kontakt information, modsat andre hvalpepakker som f.eks. maxizoo der deler dine oplysninger med et hav af firmaer, hvorfor jeg valgte ikke at prøve deres hvalpepakke.


I pakken fik vi:
- 1 lege reb
- 2 kg kornfrit hvalpefoder
- 1 pose guf (de er spist og jeg glemte at tage billede af posen)

På hjemmesiden viser de en lille foderspand, men sådan en fik vi altså ikke, den havde nu været genial da jeg så kunne bruge den til lidt hunde udstyr og mad hos mine forældre.

Efter en vild leg med rebet
Rebet er et kæmpe hit som Zorro gladeligt kaster med og gnaver i, specielt hvis en vil lege med ham.  Det også dejligt det er relativt køns neutralt, og altså ikke er baby lyserødt eller blåt. Et reb som også passer sig for en voksen han hund.
 
Når det kom til det spiselige, så var guffen, noget tørret kød, et kæmpe hit. Men foderet nægter han indtil videre at røre, ikke en gang smage på det vil han. Til det skal der dog siges at han ikke er meget for noget som helst tørrefoder, næ giv den unge mand en saftig bøf. Netop derfor skulle man jo tro at et kornfrit produkt ville falde i hans smag, men åbenbart ikke Olivers.

Selv om Zorro ikke er vild med foderet så er jeg glad for deres service, dejlige at snakke med i telefonen, og god hurtig levering selv med sådan en gratis pakke.

Altså må vi se os om endnu engang efter et foder Zorro kan lide, men måske denne pakke kan hjælpe en i jagten på det rette foder. For hvad der passer den ene hund passer ikke nødvendigvis den anden, hunde er heldigvis forskellige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.