onsdag den 28. december 2016

Den første juleaftenJuletræet hos mine forældre
Zorro og jeg har været hos mine forældre og fejre jul, et par spænende dag hvor ting var meget anderledes for Zorro. Træet havde vi jo trænet hjemme fra, men nu kom der også gaver under. Det tog heldigvis ikke længe før han lod dem være, og han nåede kun at snuse til dem, egentlig lidt fantastisk da der var 4 gaver til ham, 2 med godbidder i.Det "lydløse" piv dyr undersøges.

For at han skulle klar den 24, med alt dens virvar og gæster, min søster med mand og 2 børn kom ved middagstid, fik Zorro 2 gaver den 24 om morgenen. Faktisk fik han 3, da dagens kalender gave også var til ham. De 2 jeg havde købt var tænkt som aktivering, så vi havde lidt arbejdsro i køkkenet. Han fik et Piv dyr som kun hunde kan høre, dejligt fredeligt, selv når han holdt koncert, og et tørret hjorteben at gnave i. Af mine forældre fik han et bi kostume, fint til når vi skal bruge en trøje, her skal tilføjes at de har bier.


En Schnauzer bi
For at gøre det nemmere at bære alt ind, og ikke have børn og hund over alt gik jeg en tur med Zorro mens søster og familie ankom, selvfølgelig startede der et kæmpe regnskyl lige da vi gik, så planen om en tur på knap en time blev til ca. 20 minutter, men så var vi også næsten gennembløde.
Eftermiddagen blev brugt på hygge og madlavning, Zorro og min niece fandt hurtigt hinanden og det tydeligt han savner hende efter at have fulgt hende i hælene i 2 døgn. Heldigvis ser det ud til hun tåler Zorro fint, nogle allergiker kan tåle dværgschnauzer, så vi håber det vare ved. Derfor er jeg altid ekstra grundig med at have en ny børstet og vasket hund når vi mødes, hvis muligt, så Zorro fik et grundigt julebad d 22.
Ny vasket hund

Efter en skøn middag med både and og flæskesteg, samt min mors brune kartofler lavet på honning, dansede vi om juletræet og pakkede gaver op før vi spiste risalamande.

Zorro fik en foderpyramide af mig, samt et aktivitetsspil af mine forældre, jeg skal nok fortælle mere om dem i et andet indlæg, fortæl mig gerne i kommentarerne hvad I helst vil se anmeldt først. Hans øvrige gaver var som sagt guf, heldigvis typer som han godt kan lide, han er jo lidt kræsen. Zorro gav skam også gaver, selvfølgelig sammen med mig, oven i det havde mine forældre valgt at købe en gave fra Zorro til mig, et lilla glashjerte til mit juletræ.

Håber I havde en god jul, fik jeres dyr julegave? der er stadig et par dage tilbage af afstemningen.
Zorro klar til jule aften.

3 kommentarer:

 1. ja det var hyggeligt, og der var mange gaver - de væltede ud under træet.. men der var også flere store pakker lego og en fiskestang. Sådan er det jo med gave mængden når der er børn, og barnlige sjæle.

  noteret, tror spillet også kan bruges af en kat, helt sikker på at pyramiden kan.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en virkelig hyggelig juleaften :-)

  Vores kat får ikke gaver, hun er en værre ædedolk, så hun får lidt ekstra godt at spise. Legetøj har hun stort set ikke, hun er delvist udekat, så hun fanger mest mus og sårnt :-)
  Men måske skal hun have et stykke legetøj med, hvis hun skal i kattepension til sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig aften, jul bliver mere magisk med børn.

   God mad er nok hvad hun ønsker sig, Zorro får jo mest pakker fordi jeg syntes det er sjovt, og mest ting vi skal bruge.
   Noget velkendt er altid rart at have med for et dyr når de bliver passet, men det kan jo være et tæppe/kurv som hun elsker, hvis hun ikke er et legebarn.
   Håber du får en god juleaften.

   Slet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.