søndag den 2. april 2017

Dværgschnauzer tur


For et par uger siden var jeg på Dværgschnauzer tur, en hel flok som mødtes og gik tur sammen, nok ca. 15 hunde. Oprindeligt blev jeg inviteret til disse ture af Dorte som har Alfa og Zeta, du kan læse om Alfa her. Og har nu været med på 3 tur, når jeg kunne få et lift af Dorte eller min mor ville med, for skovtur om søndagen er ikke nemt med offentlig transport.
Alfa og Zorro to servicehunde sopper sammen.Det sjovt at se sådan en flok Dværgschnauzer give den gas sammen, til at starte med gik vi gennem skoven med snor, da det ikke er en hundeskov, men da vi nåede stranden blev hundene sluppet løs. Normalt er Zorro ikke glad for vand, andet end til at drikke, men denne dag forsøgte han sig med at soppe. Først meget forsigtigt, men siden gik han i til maven. En bølge der kom ind fik ham dog i fuld fart op på land, lidt efter gik han tilbage for at undersøge det våde element. Måske hjalp det at det var tredje gang han så vand sammen med andre hunde. Selv om han til sommer skal være i snor vil det absolut være en fordel hvis han kan køle sig af på den her måde når vi er ved en strand, så længe den ikke er blå flag må han jo gerne bade.
Der kom en bølge.

Da vi efter denne lille soppetur gik langs stranden løb han sig hurtigt tør ved konstant at spurte op foran flokken, og tilbage til mig for at få ros, vi har forsøgt at træne at der er en max afstand selv om man er løs, og derfor har mere fri, så det glædede mig meget at den del ser ud til at være der.

Selvom de her ture er hamrende hyggelige, og gøre Zorro dejlig træt på en helt særlig måde. Så de altså også hårde for mig, for det er mange fremmede mennesker, jeg nu kunne genkende nogle af dem dene gang, det er bare stadig hårdt. Men det er det værd for at opleve noget nyt og godt sammen, og så er det jo altid noget at vi begge trænger til en lur når vi kommer hjem.


4 kommentarer:

 1. Gåture ved stranden er godt for mennesker og hunde. Ha en god søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det skønt men nu det slut for nogle måneder med løs hund på strand, i hvert fald de fleste steder, for vi har en enkelt hundestrand. Godt jeg har en spor line.

   Slet
 2. Hvor ER de kære - sikke herlige billeder :)
  Det nederste billede er super skønt, i bedste tegneseriestil med bagbenene næsten foran forbenene. Tror gerne I begge var trætte efterfølgende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Zeta valgte at blive på land, ellers havde det været en fin trio.
   bagbenene VAR foran på et tidspunkt eller to, ja total tegneseriestil og ikke set bølgen har lagt sig. Må indrømme jeg grinede lidt af ham, men han er vant til at den slags grin er gode, og de er altid fulde af små snak og ros til ham, og det elsker han jo.

   Slet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.