torsdag den 6. oktober 2016

Uldtot på shoppetur

Her ligger jeg godt.
Zorro og jeg går og leder efter den for ham perfekte hunde seng, ikke at han skal sove i den, men jeg ønsker han har et sted i stuen og soveværelset som er hans. Af to grunde, dels betyder det at jeg kan sige til evt. besøgende børn at der er han fredet, og dels betyder det nem oprydning af hans ting, da jeg bare kan smide dem op i en af sengene.

Han er ikke været vild med Jackies 2 senge, men det kan heler ikke forventes de jo to forskellige hunde. Jackie havde et transportbur som hun brugte som sovehule, i mit soveværelse, og når vi kørte i bil. Det ville Zorro ikke være i da han kom her til at starte med, da jeg ville bruge det om natten. Jackies luksus madras er han også ligeglad med.

Indtil nu har han foretrukket de lave vindueskarme, som er måske 20 cm over gulvet, eller en gammel hovedpude, men også været glad for reder.  Så jeg har overvejet forskellige klassiske kurve fyldt med tæpper, samt sækkestol eller en foldet voksen dyne i junior betræk.

 
 
 
For et par uger siden købte jeg med korte mellemrum to forskellige hundesenge med sider. Den første en blød en med indlagt pude, bliver brugt, men mest som legetøj han slæber rundt på. Derfor prøvede jeg igen, denne gang mere stive sider, i butikken var han meget glad for den, og hele vejen hjem ville han op i den, men her hjemme bliver den ignoreret.

I mandags var vi så forbi den lokale røde kors, der fandt jeg en kæmpe stor grå sækkestol, denne var også et hit for ham, så vi tog den med hjem. Han er gladere for den end de andre, men den bliver også mest brugt til leg, mere præcist hoppe rundt og grave leg. Jeg tror han kan lide lyden den laver når han gør det. Så måske det hellere ikke den rette seng, måske vil han ikke havde en, vi får se for jagten fortsætter.

Hvilken type seng har din hund?

2 kommentarer:

  1. Tak for dit besøg. Ak ja, vi havde en gang en hund,½ schæfer + ½ sibirian husky.
    Din blog er rigtig spændende, og Dæmonernes nat er pragtfuld.

    SvarSlet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.