onsdag den 7. marts 2018

Et ønske opfyldt og et udskudt

I dag d 6 marts blev Zorro 2 år, selve fejring med familie venter vi lidt med, men dagen er blevet fejret, lidt anderledes end planlagt dog. Vejret har været lige efter Zorros ønske, sol, sne og kulde, det sjovt, desværre betyder det så at kødbenet ikke kunne blive spist i haven, så det får han en anden dag.

Smukt vejr her i morges, og god udsigt.

Tasken til tæppet og aktiviteterne.
I morges fik vi en sms fra en veninde om jeg ville hjælpe med at trende hendes væv, så ville hun hente os og give frokost. Det blev til en super hyggelig dag i hendes hus sammen med hendes 2 dværgschnauzer, og vi fik vel ordnet et par meter af trådene. bomuldstråde er gode til at filtre. Zorro brugte det meste af dagen på at sole sig på træterrassen, når han ikke sammen med de andre hunde patruljerede haven.
Den er god nok Zorro godbidden er der inde.

Vel hjemme har vi nu fået aftensmad og gået tur. Zorro har netop fået sin fødselsdagsgave, et Buster aktivitetstæppe, vi prøvede konvolutten en medium aktivitet, det var udfordrende for ham, så den skal vi nok få tid til at gå med. der er i alt 12 mulige aktiviteter til tæppet, og 3 fulgte med i startpakken. Jeg glæder mig til at se mere på dem, mon ikke man kan sy flere selv, ellers er der da ønsker til de næste mange fødselsdage og jul.

Så nu skal jeg bare overstå mødet med kommunen i denne uge og ellers gøre klar til fejring den 18 marts. jeg håber Zorro kan spise sit ben snart, bare det tørt og sol, så kan han ligge på et tæppe på terrassen.

6 kommentarer:

 1. Tillykke med din skønne Zorro, og hvor er det dejligt du er tilbage! kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak han er en stjerne
   jeg er glad for at skrive igen men det lidt svært på primært tablet

   Slet
 2. Hvad skal der ske den 18.? Og hvad drejer mødet med kommunen sig om?

  SvarSlet
  Svar
  1. D 18 holder vi familie og venner fødselsdag for Zorro med hunde
   mødet med kommunen skulle have været i dag, om min støtte.... De aflyste... det ikke sjovt
   senere kommer der noget Iforhold til pension. .. revudering.

   Slet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.