fredag den 9. februar 2018

Bloggen har fået Facebook

Med megen nervøsitet har bloggen nu fået en facebook, for vil jeg ud med mit budskab er det nok nødvendigt. Min skp har hjulpet mig med at lave en helt skjult profil, så det burde kun være bloggen som er synlig og kan søges på facebook, det vigtigt for at jeg tør. Måske en dag jeg tør være rigtig aktiv på facebook som privat person, nu må vi se.
det blev også til et nyt profil billed


Jeg vil nok stadig være mest aktiv her på selve bloggen, men nu må vi se, bliver facebook for angstprovokerende vil jeg lukke ned for det igen.

Jeg håber dem af jer der kender til facebook, vil komme med nogle gode råd til mig.

Jeg er total begynder på dette område så selv hvad du oplever som naturligt i din bruge af facebook kan være guld værd at vide for mig.

Ved slet ikke hvordan jeg deler link med ikon til facebook i sidebaren, kan ikke finde det i bloggers udstyr. Men det vigtigste er vel også den anden vej eller?
Kan facebook selv opdatere når jeg laver et nyt indlæg, og hvis Hvordan? 

Jeg har ikke helt overblik over hvad I kan se på Facebook, men det burde gerne være et link her til og et par enkelt opslag med ældre indlæg, men ingen email eller placering.

Nu må vi se hvordan det går, håber på jeres støtte
på forhånd tak
Anette og Zorro

Tilføjelse 9 februar 2018
FB har netop krævet et billede af mit ansigt, det får de ikke, så det er sandsynligt at eventyret er forbi, trist ikke at kunne bruge deres platform og føle sig tryg samtidig, men jeg stoler ikke på at de vil slette det. Det er vigtigere for mig ikke at få angst end at være på Facebook,  vil facebook ikke lade mig langsomt få mod til at deltage på deres side, så vil jeg slet ikke deltage. Nu må vi se hvad der sker men det var nok det.

Tilføjelse 11 februar 2018
Facebook har deaktiveret kontoen fordi jeg ikke vil poste billeder af mig selv, eller det står måske mere detaljeret i en email. Jeg vild prøve at bede dem så bare slette hele skidtet, når de nu ikke kan lade mig være mig.
det var så det... ingen facebook til bloggen. 
Men I er stadig velkommen til at dele opslag, Og sprede ordet.
sletter nok dette indlæg om et par uger.

5 kommentarer:

 1. Det ser da fint ud med din FB-side. FB = Facebook. For mig at se, er det, du har oprettet en side, og ikke en personlig profil. Jeg har sendt dig en lille fjollet testkommentar. Du kan se efter, og du modtager den. Jeg har ikke så meget forstand på sider i FB.

  Jeg tror næppe, du kan få dine blogindlæg til uden videre at hoppe over i FB af sig selv. Langt det letteste, og det jeg selv gør, er, at kopiere linket fra dit blogindlæg over på din FB-sdie. Det fungerer ganske glimrende.

  Hvis du er i tvivl om noget, prøver jeg gerne at hjælpe, men som sagt er jeg ingen haj til FB. Du finder mig her: https://root.stegemueller.dk/besked/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det en side efter anbefaling, for så har jeg min profil,liggende skjult under...
   Hmm må se om jeg kan finde ud af det... tak ser på linket senere.
   tak

   Slet
  2. Et lille - måske dumt - spørgsmål: Hvad er idéen i at være på FB og samtidig gøre alt for at skjule sin tilstedeværelse?

   Slet
 2. Nu læste jeg lige din post igen. Du kan vælge ikke at vise noget i ansigt, eller sætte et eller andet håbløst ind: fx har jeg et lille billede af en PC-skærm: https://www.facebook.com/Stegemueller

  SvarSlet
  Svar
  1. Ideen var at det godt for bloggen, ikke mig personligt.
   Skulle det være mig personligt kunne jeg starte med få lukkede grupper og langsomt føle mig tryg, hvilket kunne være blevet udviklingen.
   jeg havde sat billeder af Zorro
   men fb sendte en besked om at der var mystisk aktivitet (hvilken siger de ikke, eneste jeg gjorde var at lave opslag på siden samt like noget fra dyreværnet, fra 2 maskiner) og de derfor ville være sikker på jeg var mig med et ansigts foto (hvad de så en vil sammenligne det med) og det har jeg simpelthen ikke mod på at de får (der med muligt at tage mig på div fotos) pga årsagen til min ptsd.
   fb var kun for bloggen, men skal ikke blive en belastning.
   De har nu netop fået et tilfældigt ikke ansigt.... kan det ikke acepteret så pyt

   Slet

Tak fordi du læste, jeg sætter stor pris på dine kommentarer.
Husk du kan få besked om nye indlæg på din email.